Å styrke kjernen av globalt samhold

Spørsmål: Hvordan bør vi forberede kongressen i Aravaørkenen, for å kunne komme dit med det riktige kravet?

Svar: Vi vet at verdens korreksjon skjer på flere trinn. Mennene må først utføre korreksjon. De som føler et ekte ønske om å knytte seg sammen og innser at gjensidig garanti bare kan oppnås i samholdet mellom oss. Kvinnene slutter seg til på en mer passiv måte.

Så vi drar til et sted der vi ikke blir avledet av fremmede tanker og ønsker. Der vil vi forsøke å anlede et angrep rettet mot samholdet mellom oss. Jeg anbefaler at bare menn samles på alle våre sentre, for hvis alle menn i verden forsøker å knytte seg sammen nå, blir det den riktige forberedelsen til kongressen i desember.

Da vil vi bevege oss til forberedelsens neste trinn. Innen desember vil vi tilegne oss flere krefter og inkludere både mennene som ikke er i stand til å delta nå – og kvinnene.

Nå styrker vi kjernen – og i desember forener vi de eksterne kretsene. Målet for kongressen i desember er at den delen av menneskeheten som deltar i kongressen med oss, skal bli en indre styrke som vekker de andre mot samhold og gjensidig garanti.

Fra fjerde del av den daglige kabbalaleksjonen, 15/11/11, «The Arvut ( Mutual Guarantee)»

Kommentarer / Spørsmål