Alt avhenger av ønsket vårt!

Spørsmål: Kommer vi til å oppnå et varig spirituelt nivå på kongressen?
Svar: Om vi ikke oppnår et varig spirituelt nivå på kongressen, kan vi iallefall oppnå et som er midlertidig. Det vil så gi oss Reshimo og danne et visst spirituelt bilde i oss, som vi i ettertid kan strekke oss etter og vekke på ny og på ny inni oss. Derfor må vi ønske å opnnå iallefall en midlertidig forståelse av skapelsens neste nivå, som er vår neste tilstand. Etterpå vil også den varige tilstanden komme. Det er ikke noe å bekymre seg om. Du vil allerede ha full innsikt i hva du ønsker.

Vi kan også oppnå en varig spirituell tilstand. Det avhenger av vårt felles ønske. Hvis vi ønsker det – er alt mulig! Det har ingen ting å si hvor man oppholder seg under kongressen. Om noen av ulike grunner er forhindret i å komme (pengemangel, arbeidssituasjon, familie osv) – det er uvesentlig. Prøv å være sammen med oss på samme tid, under alle tilstelningene våre. Vi kommer til å holde åpent hus for dere 24 timer i døgnet. Selv om vi går og legger oss for å sove noen timer og alt dere ser er en tom sal, med bare et tyvetalls mennesker som gjør i stand til morgenleksjonen – så er dere allikevel sammen med oss.!

Alt vi studerer vil raskt komme opp på nettsidene. De som ikke har anledning til å være med oss under direktesendingene, kan etterpå se, høre og absorbere alle leksjonene. Vi skal gjøre alt for at dere skal få anledning til å være med oss fysisk. Og dere må gjøre alt for å være med oss innad, spirituelt. Dere har vår støtte.

Alle foredragene jeg holder nå og alle våre studier er rettet mot å forberede kongressen, for å påskynde, varme opp, organisere og forme oss alle – slik at vi rett og slett «knytter oss sammen» under de 72 timene – og i den kontakten avdekker den høyere virkeligheten.

Fra den virtuelle leksjonen, 6/11/11

 

 

Kommentarer / Spørsmål