Amerika er sinna

thumbs_Laitman_408I nyhetene(fra abovetopsecret): Det er en økende misnøye i landet. Og det blir bare verre. Skytingen og bombene, de er ikke uavhengige tilfeldige hendelser. De er et symptom på at en mye større epedemi er på spill.

Vi er en nasjon hvor mange av våre innbyggere er overarbeidet, utmattet, økonomisk fastspent, fremmedgjort og frakoblet. Vi stempler inn dag ut og dag inn og føler oss veldg ofte motarbeidet og uinspirert. Selvfølgelig vil vi være opprørt, irriter og sint.

«Noen beskriver dette som «Amerikas vrede epedemi.» Og det er et par grunner til dette: usikkerhet i arbeidsmarkedet og i økonomien, lengre arbeidsdager – i gjennomsnitt ca en måned mer nå enn de gjorde i 1970. og med mindre ferie.

En fersk studie fra USA Today viser at 60% av amerikanere rapporterer at de føler seg sinte eller irritable. Det er opp fra 50% siden en lignende avstemning ble gjort i 2011.

Min kommentar: De er ikke klar over behovet for å endre mennesket (det er faktisk ingen ting vi kan endre) på en ond, dum måte eller en god, smart måte.

Kommentarer / Spørsmål