Den viktigste generasjonen

importantgeneSpørsmål: Har ikke utallige reinkarnasjoner av menneskeheten i årtusener produsert noen spirituel effekt?

Svar: Alt er redet for, alt har sin egen konto. Men vår generasjon er definitivt viktigere enn tidligere generasjoner. Faktisk så var de en forberedelse til i dag. Ingenting skjedde for en grunn til nå. Folk hadde ingen uavhengighet i sann spirituell forstand.

Faktisk handler det ikke om kropper men om de samme sjelene. Punktet i hjertet gikk igjennom sykluser av livet, ble mer opplagt og i dag er vi endelig i stand til å bringe det frem i lyset.

Og dessuten at den innflytelsen som bringer folk til denne tilstanden, så de vil bli fortere uavhengige, passerer gjennom oss til det eksterne publikum. Det sies: ” Alle skal kjenne meg, fra den minste av dem til den største.” Med andre ord må alle vokse spirituelt, for å identifisere roten til sin sjel. Og for å koble sin ”celle” bevisst med den felles ”kroppen”. Med bevissthet, effektivitet og rasjonalitet.

Så vi har alle en plass i samfunnet og ulikheter oppstår bare for å kunne gå inn i det. Og denne orden er bestemt av systemets parametre.

Spørsmål: Men ikke all vil komme til gruppen?

Svar: Til slutt vil selvfølgelig alle komme. Vår endelige tilstand er faktisk enhet, det sammen som før knusingen. Vi kommer bare tilbake til det gradvis, hvis det er ønskelig og i henhold til ens innsats.

På denne veien vil du føle hva som er over og under deg. Over deg vil du finne kabbalistene fra alle generasjoner, den aktive delen av systemet. Under deg finner du de som ikke har kommer til riktig realisering og de vi må hjelpe.

Som et resultat er hver og en av oss som en komunikasjonskanal, som en kapillær som overfører vitaliserende krefter til andre celler.
Fra den 4 delen av den Daily Kabbalah Lesson 11/26/13, Writings of Baal HaSulam

 

 

Kommentarer / Spørsmål