Et Ekko for en mannsalder

Spørsmål: Hva ville du ønske til unge mennesker som er på vei til å starte familie, så de kan bygge glade og positive relasjoner?

Svar: Lykke er basert på en korrekt balanse mellom ønsker, følelser, fornuft og beregninger. Vi kan ikke utelukke noe og bygge den ensidig. Det er derfor, for å forstå dette systemet, vi må forstå at en person inkluderer hele universet, hele kosmoset. For en skikkelig sammenligning, for å koble to personer sammen trenger man en spesiell datamakin, en som gir så mange muligheter at jeg ikke tror det er mulig.

Men balansen mellom to så komplekse systemer, som hver består av hjerte og sinn som er i union og i strid med hverandre, er bare mulig hvis vi vet hvordan det fungerer. Naturen driver oss dit.

Det er derfor vi i prosessen til vår utvikling, vår evolusjon må komme til det nivået hvor vi blir pålagt å fylle opp med en viss kunnskap. Dette vil ikke kreve mye tid: et dusin eller to med klasser, leksjoner og varierende eksempler, helt til vi begynner å føle hva et mennesket er, hvordan det fungerer, beveger seg, hvordan det reagere på alt som skjer, hva det er laget av, og hvordan løse konflikter *************************    Alt dette kan bli studert. Bare da ville jeg råde til å ta en seriøs avgjørelse. Det er nødvendig å se på ekteskapet som en seriøs virksomhet, som kan gi ekko i en mannsalder Så måtte det være positivt istedenfor negativt.

Kommentarer / Spørsmål