Finn plassen din på universets kart

Spørsmål: Hvordan finner jeg ut hva det er jeg bør fokusere på og nøyaktig hva min form for selvrealisering er?

Svar: Du vil aldri klare å finne ut av det alene. Man kan ikke finne plassen sin og realisere seg selv, dersom man ikke realiserer seg innenfor gruppen.

For en tid tilbake, hadde jeg en fæl bilulykke og leveren min ble skadet. En del av leveren min måtte fjernes. Kan vi si at den fjernede delen av leveren nå har noen form for realisering? Mens den var inni kroppen og var koblet sammen med alle dens organer, sørget denne delen for å bistå kroppen med det den trengte og fikk i gjengjeld tilbake alt den selv trengte. Det er realisering.

Men når denne delen er avskjært fra kroppen, vet den ikke engang at den er en lever. Kun når du bestemmer deg for å forbinde deg med kroppen, vil du lære hvem du er. I mellomtiden er du simpelthen en «stam-celle» som hvilket som helst organ kan formes fra og du forstår ikke funksjonen din.

Fra tredje del av den daglige kabbalaleksjonen, 20/1/13, «Introduction to the Study of the Ten Sefirot»

Kommentarer / Spørsmål