Forstå naturlovene

 For å kunne undervise en person de integrerte lover, må vi gjøre han om til en liten vitenskapsmann. Han må forstå hvor han er, hva som egentlig får jorden til å gå rundt og hvordan naturen oppfyller alt. Vi er dominert av naturen, vi er ikke over den eller utenfor den. ” Hvor kommer vi ifra hvis ikke som et resultat av dens planer og programmeringer? Vi ser at denne planen og dette programmet faktisk finnes.

Folk trodde en gang at alt skjedde ved en tilfeldighet, eller de tilskrev alt til skaperen eller til en annen faktor. Finnes det tilfeldigheter i naturen? Alt er forutbestemt. Det fines ingen tilfeldigheter  her! Vi tror det er tilfeldigheter da vi kun kan se halvparten av fenomenet, uten å se den andre halvparten.

I naturen finnes det koblinger, tunge seriøse lover. Vi eksisterer i dem og takket være dem. Plutselig vil en person som lever under disse lovene, som opprettholder ham si: ”De eksisterer ikke!” En person forstår bare ikke hvor dypt han er nedsenket i slikt tull, og samtidig mener at han er smart.

Hvordan kan du være over naturen? Hvem er du? Et lite menneske på kanten av en liten galaxe? Jeg forstår at et lite barn tror han er stor, men hvis vi ser på oss selv fra siden, hvem er vi? Hva er vi? Se hva en tsunami og en storm gjør med alle!

Vi er bare flinke til en ting, å forberede våpen mot oss selv, og  ingenting annent enn akkurat det. Hva kan vi være stolte av? Hva skaper vi? Ikke noe bra. Alt er bare for å ødelegge miljøet vårt, og oss selv.

Hvor ellers kan vi se en slik tilbøyelighet, slik bevegelse i naturen? Hva slags grunn har en person hvis han opererer mot sin egen eksistens? Vi er verre enn dyr.

Dyr tar optimalt vare på seg selv, de eksisterer instinktivt etter lovene i naturen. Vi derimot, fikk større hjerne av naturen, flere begjær og vi bruker dem kun til selvutslettelse. Hva slags hjerne har vi? De er motsatt. Vår egoisme er å drepe oss.

Årsaken er en objektiv undersøkelse av verden rundt oss, for å fremme oss selv til å matche denne verden optimalt.

Fra KabTV’s “Integral World” 11/27/12

 

Kommentarer / Spørsmål