Hjelpen ingen aner hvor kommer fra

Spørsmål: Hva betyr selvannulering? Hva vil det si, å annulere seg overfor vennene?

Svar: Det vil si at jeg står til tjeneste for vennene mine: La dem avdekke skaperen fullstendig, mens jeg kun bistår dem. De kommer ikke til å vite om det. På samme måten betyr det ingenting for en mor om barnet hennes er oppmerksom på hennes tilsyn og omsorg. Hun er ganske enkelt hengiven mot det uten noe forbehold. Slik ønsker jeg å bistå alle vennene til å realisere sine håp, så de og skaperen kan glede hverandre gjennom det.

Og hva med meg? Jeg forblir en skjult faktor. Akkurat som skaperen, som skjuler seg bak alle scenene i denne verden, ønsker også jeg å føre hele menneskeheten mot hans godhet på skjult vis.

Men vær forsiktig: Mye stolthet ligger i denne tilnærmelsen!

Fra fjerde del av den daglige kabbalaleksjonen, 21/3/12, «Introduction to TES»

Kommentarer / Spørsmål