Hva et spirituelt nivå føles som

thumbs_laitman_250_0Spørsmål: Hva føles det første spirituelle nivå som?

Svar: Å føle det første spirituelle nivået skjer når en person gjennom sin innsats, konstant vekker påvirkningen av det Øvre Lys som eksisterer i forbindelsen mellom oss.

Hvis han lengter etter enhet, vil han oppdage at denne tilstanden allerede eksisterer, men til den grad han lengter etter den, inviterer han påvirkningen av den generelle tilstanden til seg selv. Likt en leder som beveger på seg i et magnetfelt som utløser elektrisk strøm, gjennom vår lengsel etter neste tilstand. Påkaller vi en unik egenskap i oss som kalles  Lys. Deretter begynner vi å føle det neste spirituelle nivå.

Spiritualitet blir funnet på utsiden av den fysiske menneskekroppen. Denne kroppen former vårt ego i oss. Så fort vi begynner å lengte etter å slippe unna, begynner vi å invitere en unik kraft, det øvre lys. det korrigerende lys, Ohr Makif (omkringliggende lys). Det påvirker oss til den grad vi lengter etter den spirituelle tilstand. Den korrigerer, endrer og transformerer oss til spirituelle vesener, noe som betyr at den gir oss en følelse av en plass utenfor kroppen. Det er slik det fungerer.

Spørsmål: Hva er tegn på følelsen av de spirituelle nivåer?

Svar: På hvert spirituelle nivå føler vi en helt ny verden, men det er ikke den verden som nå befinner seg i og forran oss. Den blir hver gang avdekket som et nytt univers, en ny følelse om oss selv og de rundt oss. Det er en ny følelse om naturen/ Skaperen der vi befinner oss som rosiner i deigen.

Spørsmål: Hva bringer folk til en gruppe som studerer kabbala?

Svar: Det er ingen tilfeldigheter i verden. En persom kommer til en gruppe eller møter læren om kabbala fordi han har et spirituelt potensial. Når dette potensialet oppnår en minimal kontakt med det generelle spirituelle feltet, begynner det å trekke det inni seg selv, og sikter det nærmere midten.

På veien møter det identiske ladninger, men ser dem i form av spesielle mennesker som den kan snakke sammen om samme emne, og kan oppdage den øvre verden sammen.

Fra Kabbala Leksjon på Russisk 12/13/15

Kommentarer / Spørsmål