Hvordan kan vi overstige Machsom (Barrieren)?

thumbs_laitman_281_02Spørsmål: Jeg er en forfatter (jeg har blitt fortalt at jeg er mye lest.) Jeg har skapt dusinvis av mennesker som lever i en annen verden, som ofte er mer ekte enn livene til mange mennesker i denne verden. Når jeg skriver, er jeg overalt bortsett fra i min egen kropp.

Jeg har fått tusenvis av mennesker til å le og gråte, uten å tenke på berømmelse og min egen fortjeneste. Jeg tenker ikke på berømmelse og fortjeneste når jeg skriver, bare før og etter.

Det syntes som det kunne ligne skaperen! Men mitt litterære arbeid har ikke hjulpet meg til å oppnå spiritualitet. Jeg har ikke overskredet Machsom enda, og det er ingenting jeg ønsker mer!

Svar: Mitt råd til deg er det samme rådet jeg gir til alle: begynn med å bli vant til og oppfatte metoden, ikke forhast deg eller prøv å hoppe over trinn, da du kan gå glipp av noe og slutte å forstå og å relatere alt til ett system. Jeg foreslår du kommer å besøker oss i en av våre kongresser.

Kommentarer / Spørsmål