Hvordan oppnår vi fred i verden…

400 Synspunkt (Hermanus Heinsbroek Nederlandsk entrpenør, tidligere finansminister): «Det ville være bedre for den globale enhet hvis staten Israel ville bli flyttet fra Midtøsten til sin egen parsell i det kontinentale USA, sier den tidligere finansministeren, Herman Heinsbroek. «Da kan vi endelig komme til å oppnå fred i verden, sa han.

«‘Det var et historisk mistak å gi jødene en stat midt i den islamske verden, for alt du ser er krig,’ sa Heinsbroek til magasinet. ‘Min idé er at vi gir jødene et sted i USA og tjuefem år til å flytte gamlelandet over dit. I århundrer har folk ikke kunnet bosette seg på steder fordi de ble konfrontert med fiendtlighet. Og da flyttet de på seg.

«Heinsbroek mener at hans idé ville føre til fred i verden. Hans ekstra betingelse er at det jødiske folk skal ha uhindret adgang til Jerusalem. »

Min kommentar: Kanskje dette tilbudet vil virke fristende for de fleste israelere, men selv om en slik avgjørelse ville bli tatt, ville det øvre forsynet ikke gjøre det mulig å realisere den.
[152764]

Kommentarer / Spørsmål