Kongressenes nye nivå

Dr. Michael LaitmanSpørsmål: Hvilket resultat nøyaktig må vi oppnå etter denne kongressen? Er det muligens en form for felles følelse av kjærlighet mellom venner?

Svar: Det finnes ingen felles følelser. Vi behøver absolutt fullstendig korreksjon. Vi nøyer oss ikke med mindre enn det. Vi skal bli til en enkel profil av et samlet menneske, samle alle i ett forent system. Det er det hele og ingenting annet!

Dette er den første kongressen vi forberedte på forhånd med bevisstheten om at vi kommer hit for å arbeide seriøst. Dette er ikk en en kongress der jeg går opp på scenen og alle lytter til meg, forventer å høre interessante historier og danser og synger etterpå. Dette er kongressen hvor vi alle sammen arbeider internt inni oss.

Den viktigste handlingen foregår mellom oss, inni oss! Jeg korrigerer dere bare bittelitt og husker at det må være mellom alle og enhver og jeg er med dere.

Vi forbereder for første gang siden kongressen og alle våre følgende kongresser vil bli organisert på samme måte. Kanskje de med tiden  kommer til å ta en annerledes form og bli virtuelle, men de blir alle rettet mot konsentrasjon, mot å presse intensjonene våre sammen og forene dem.

Fra Kongressen i St. Petersburg, «Forberedende leksjon»

 

Kommentarer / Spørsmål