Styrken av speilkonvensjoner

Spørsmål: Hva er kraften av speil konvensjoner?

Svar: Hvis en god gruppe kvinner, sterke, helhetlige, oppriktige og åpne samles på en speil konvensjon, skal de føle enhet i sin tilnærming til hverandre. Da vil de ha en «antenne» som de kan plukke opp hva som blir følt her. Hvis ikke vil konvensjonen være en ordinær ytelse for dem: De vil høre på leksjonene, se på workshops og presentasjoner, men de vil ikke føle det indre presset, ladningen, varmen av kjærlighet, Lyset som i prinsipp skal bringe oss nærmere, bryte og ødelegge alle veggene som skiller oss. Hvis de ikke streber etter enhet seg imellom, vil de ikke være istand til å fange denne bølgen fra oss.

Den viktigste betingelsen er å skape der du er, den samme atmosfæren vi ønsker å skape på vår generelle konvensjon. Da vil du i henhold til loven av likeverdig form ikke føle avstand, og du vil «flyte» i samme tilstand som oss.

Spørsmål: Hvordan kan jeg skape en atmosfære av glede og alvor under speil konvensjonen?

Svar: Det spiller ingen rolle. Du vil føle akkurat det samme som vi gjør: den samme tilstanden, den samme spirituelle intensiteten og følelsen av oppstigning. Vi trenger å forstå at verden er akselererende, som spådd av kabbalister går alt i oppfyllelse presist. Vi bør definitivt stige til et godt nivå fordi verden krever det. Den har mistet  kontroll, den har ingenting å strebe etter, noe å leve for, den er som i en suspendert tilstand.

Her må vi vise verden vår styrke, vår innsats for å gå fremover, og at det er et mål verdt å leve for; det er fantastiske intensjoner og muligheter, faktisk finnes det en lys fremtid foran oss. Om vi kan realisere dette avhenger bare av oss, og ingen andre! Ubegrensede muligheter er åpne for oss. Bare vi er mestere av vår status, og hele verden vil følge oss.

Fra den Virtual Lesson 1/6/13

 

 

Kommentarer / Spørsmål