Livets program, del 6

thumbs_Laitman_001_02Framtidens mann oppfunnet i Israel

Spørsmål: Israel er et ledende land på ny teknologi. Hva er dets rolle i skapelsen av fremtidens menneske? Vil denne personen bli “oppfunnet” i Israel?

Svar: Det er ingen ting å finne opp, denne type mennesker har allerede vært blant oss i tusener av år. Israel er det eneste landet som har “patentert” denne type menneskeart. Alle vil lære av oss og ta opp vår metode for korreksjon. Vi vil dele den med verden helt gratis!

Spørsmål: Hvis en altruistisk person kommer til Israel, vil han umiddelbart bli “oppslukt” siden alle rundt ham er egoistiske?

Svar: Disse menneskene gjemmer seg, men er blant oss.

Spørsmål: Dagens Israel ser helt motsatt ut: det er mye isolasjon og felles hat blant sine innbyggere. Hva kommer det av at fremtidens menneske som har et åpent hjerte skal vokse fram akkurat her?

Svar: Israelere er de mest selvopptatte mennesker i verden. Det er derfor de først må forstå og anerkjenne for alle andre nasjoner hvor en forferdelig tilstand av selvopptatthet de er i, og innse at dette må endres .

Dette forklarer hvorfor resten av verden presser Israel. Presset fra Arabiske land, Europa, Amerika, Russland…vil tilta. Nye kraftige bøler av anti-semitisme er for fortsatt foran oss. Vi vil erfare mer problemer inntil vi bestemmer oss for at vi har lidd nok, da vil vi implementer et nytt “program” å sende det rundt til hele verden.

Fra KabTV’s “A New Life” 9/8/15

Related Material:
Program of Life, Part 5
Program of Life, Part 4
Program of Life, Part 3

Kommentarer / Spørsmål