Mirakler fra vekst

Spørsmål: I integrert utdannelse, hva er den kvalitative overgangen når istedenfor summen av alle vurderingene, det plutselig dukker opp noe nytt over dem?

Svar: Dette er en naturlig og grunnleggende naturlov. Når mennesker kobler seg sammen, ikke bare det å legge den ene til den andre, men forenes sammen som en enkel kraft, da vil det neste nivået av integrert utvikling vises i dem.

Det samme skjer i hvert eneste system. Når vi setter det sammen og kobler det i fra sine ulike deler, vil disse delene begynne å opptre i fellesskap og avdekke deres forbindelse. Det vil si at systemet avdekker en helt annen karakteristikk.

Det som følger er at enkle tekniske handlinger gjort av folk i løpet av diskusjoner rundt et rundt bord, plutselig når et nytt nivå fordi de med dette tilkaller kraften av naturlig utvikling på dem selv gjennom sine ønsker om å gå videre til neste nivå.

Spørsmål: Trenger de å være klar for dette fra starten?

Svar: Nei, de vil simpelthen føle det, oppdage inni seg selv miraklet bak vekst hele tiden. Barnet vokser hele tiden. Hvis de ville forlate ham uten leker eller et samfunn, ville han ikke vokse. Han ville forblitt en ape.

Fra KabTV’s  “Wisdom of Crowds ” 5/14/13

 

 

Kommentarer / Spørsmål