Nøkkelen til suksess

Spørsmål: Kan du fortelle mer om den riktige retningen som nevnes i verset ”Om ønsket rettes på riktig måte, er dette nøkkelen til suksess”?

Svar: Mennesket i vår verden er alltid i bevegelse. Hvert eneste sekund ønsker vi oss noe, har et mål om noe og gjør noe.

Om retningen hvert eneste sekund jeg lever tilsvarer bevegelsen til naturen, om jeg ikke viker til siden men beveger meg nøyaktig i den samme retningen uten kantete overganger, er min bevegelse optimal og jeg oppnår målet maksimalt og på best mulig måte.

Derfor må jeg konstant kontrollere meg selv ved å sjekke: Beveger jeg meg i riktig retning når det gjelder tankene, ønskene og handlingene mine, i henhold til retningen som den øvre kraften, naturen, ønsker at jeg skal bevege meg i? Dette er nøkkelen til suksess.

Fra leksjon 2, Moskva-kongressen 10/06/2011

Kommentarer / Spørsmål