Som det gamle dør, blir det nye født

thumbs_laitman_293 (1)Spørsmål: Hva skjer i vår verden? Situasjonen blir stadig vanskeligere dag for dag, og det ser ut som om alt har blitt til en stor absurditet.

Svar: Dette er formen på en generasjon som er skjebnebestemt til å dø, slik at det vil fødes en ny generasjon inni den. På grunnlag av en gammel døende verden, kommer en ny verden som er renset for alle gamle defekter og mangler.

Den gamle verden må til slutt råtne og brytes ned, og det er nødvendig å kun ta gnister fra den, som kan avklares og formidles til den nye verden. Vi må bruke denne verden til å hjelpe fødselen av en ny verden, en ny generasjon.

I en alder av 19 år, da jeg studerte på universitetet i fakultetet av medisinsk kybernetikk, hadde jeg praksisplass på sykehusets avdeling for obstetrisk kirurgi, i operasjons og fødestuer. Jeg opplevde et sjokk fra det jeg så, i hva slags skitt og blod et menneske er født, akkurat som dyr.

I kabbala finnes det spirituelle uttrykk vi kaller “urent blod”, unike spirituelle krefter. I den spirituelle verden er det kun krefter i arbeid, det er bare i vår verden at det materialiserer seg i form av rier.

Kreftene som former fosteret og skyver det ut er naturkrefter. Denne prosessen styres av en høyere makt, skaperen, som dytter alt mot utvikling. Ikke bare fysisk fødsel, men også fødselen av kunstnerisk virksomhet krever mye lidelse og intern revolusjon. Dette er en uunngåelig del av en hvilken som helst type utviklingsprosess.

Det viktigste er å se til fremtiden og på alt som skjer i fødselen av en ny generasjon, et nytt liv. Vi kastet ut all søppel fra den gamle verden i dag, og gradvis finner den nyfødte.

Foreløpig er den nyfødte skitten og innsmurt i blod, men snart bringer vi den ut for å klippe navlestrengen, som kobler den til den gamle verden,- alle tidligere liv. Den vaskes ren og vakker, og til slutt gir vi den et klapp på stumpen for lyd. Dermed fødes nye mennesker, en ny verden.
Fra KabTV’s «Oppdag deg selv ” 9/18/15

Kommentarer / Spørsmål