Spirituell følelse er aldri feil

Spørsmål: Ingen kan begripe alle nyanser i den fysiske verden, det kan ikke heller du. Du kjenner vel ikke til alle aspekter av den, eller gjør du det?

Svar: Nei, det visste ingen Kabbalist heller.

Spørsmål: Hvordan kan du bestemme i hvilken retning en handling bør gå, på internett eller når du sprer kunnskap om Kabbala.

Svar: Det er konsekvensen av det jeg føler utfra en spirituell tilstand og ikke fordi det er til hjelp i noen økonomisk, politisk eller sosial grunn. Alt går ut ifra hva vi føler behov for å gjøre i verden, hvordan vi trenger å slutte oss sammen, og hvor vi må sette inn våre krefter.

Om verden for eksempel ikke har oppnådd samhold i dag, da ville vi ikke utvikle oss som vi gjør på internettet. Om vi ikke trengte å raskt dele med folk hvordan vi kan korrigere oss, da ville vi ikke utvikle lokal televisjon og lignende. Det er dermed en følge av en følelse for den spirituelle nøden i verden.

Spørsmål: Hvor nøyaktig kan du føle det? Prøver og feiler du bare?

Svar: Teknisk sett kan jeg ta feil, men det er bare teknisk sett. Bortsett fra det, går jeg frem etter min spirituelle følelse, og den tar ikke feil. Jeg kan ikke gjøre feil, fordi jeg er inne i dette. Det finnes der allerede, det må bare bli mulig å oppleve med våre sanser. 

Det vil si at om du spør meg om hvordan du kan arbeide online eller hva du kan gjøre der, da kan jeg ta feil. Jeg føler den åndelige siden av det og det tekniske gjennomføringen, det er fullt mulig at jeg kan gjøre dette på en måte som ikke er gunstig.

Om ikke nå, så om et halvt år, og da ikke på denne måten, men på en annen, kommer vi tilbake til dette igjen og da vil vi gjennomføre det.

Fra KabTV’s “I Got a Call. Calculations for the Future” 4/30/11

 

 

Kommentarer / Spørsmål