Tilgir jeg overgriperen?

Spørsmål: La oss si noen har begått urett mot meg. Jeg snur meg mot Skaperen og ber om kjærlighet, og gjennom kjærlighetens prisme, prøver jeg å se på overgriperen: Han er stor, og dette er en manifestajon av mine ukorrigerte egenskaper. Bør jeg snakke om dette med gjerningsmannen?

Svar: Gjerningsmannen har ingenting å gjøre med dette. Her er det Skaperen som manifisterer seg selv på denne måten. Men dette handler ikke om tilgivelse.

Hvis du valgte å svare på denne handlingen til Skaperen, basert på det faktum at du ønsker å forene deg med Han, kan du beskytte deg selv å slå tilbake på angriperen. Men først av alt prøv å se kontakten med Skaperen, se en manifestasjon av Skaperen i overgriperen, andre objekter eller situasjoner. Men dette betyr ikke at du må tilgi han. Nei! Til slutt må du bygge det samme forholdet til ham som han har mot deg mot egoet ditt og mot han.

Fra Novosibirsk Convention 12/8/12, Leksjon 3

Kommentarer / Spørsmål