Vi er allerede i den spirituelle virkeligheten

Dr. Michael LaitmanEn nedtur forekommer bare fordi vi ikke kan opprettholde den tidligere oppnådde tilstanden, siden det hver gang fører til følelsen av et tungt hjerte.
Vi fikk ikke dette «tunge hjertet», siden medlidenhet ble vist oss ovenfra.

Men det er ikke bra dersom dette tungsinnet er en konsekvens av eksterne, materielle vanskeligheter. Fra nå av kan vi, tross alt, forbli kun innenfor spirituelt arbeid og tolke alle ubehagelige materialistiske forstyrrelser som spirituelle.

Vi vil ikke se noe materielt i disse forstyrrelsene, selv i den sterkeste motgangen. De vil plutselig begynne å ta den mest fantastiske form; det viktigste er at vi holder oss fast på samme nivå. Hvis vi fortsetter på samme høyde over alle forstyrrelsene, vil vi begynne å trenge dypere inn i dette nivået.

Vi er allerede steget til et nytt nivå og nå trenger vi å gå videre inn i det for å se de ti Sefirot i det, de nye egenskapene. Og da vil vi plutselig innse at vi er istand til å bli i denne tilstanden og at vi er i den spirituelle virkeligheten! Vi har allerede berørt denne tilstanden i sin eksterne form.

Fra første del av den daglige kabbalaleksjonen, 17/7/13, Writings of Rabash

Kommentarer / Spørsmål