Blodige nyheter

thumbs_Laitman_182_02Kommentar: En kjent blogger skrev at det blir mer og mer vanskelig å imponere mennesker med nyheter som skjer i verden. Folk fordøyer de gjentakende blodige nyhetene om terror, en ungdom som kan stikke en man med kniv, og ingen sørger over ofrene lenger, fordi de må gjøre det hver dag.

Svar: Vi har tørstet etter silke attraksjoner siden gamle dager, da de pleide å drepe og lemleste folk, isenesette slag, osv. Menneskehen kan ikke klare seg uten. Dette er ikke bare et behov for den moderne mann, men et menneskelig behov for blod.

Vi går gjennom en seriøs bevisthet krise og det blir klart at vi er ulykkelige fraværende. Og på en eller annen måte må dette brytes. Derfor presser internett, forskjellige problemer, ISIS, og radikale Islamske organisasjoner verden fort framover. Dette er vitale krefter i vår evolusjon. Forandringer skjer veldig intensivt og vi begynner å oppfatte og realisere alt veldig fort. Hvis mennesket satt fast i et tidspunkt i fortiden, for evigheter, går de i dag gjennom en hel del i løpet av en generasjon.

Spørsmål: Hva vil denne følelsen føre til?

Svar: Det vil føre til et enormt skrik som stammer fra at man innser hvor meningsløs vår eksistens er. Vi vil ikke engang være i stand til å velge livet eller døden, om vi skal forlate dette livet eller ikke, derfor er vi kontrollert av vår egoistiske natur. I tilegg til det faktum at vi eksisterer, ble vi gitt en hjerne for å forstå at vi er ulykkelige og verdiløse og at vi eksisterer uten grunn og mening i livet.

Dette utydelige skriket vil vise seg i menneskeheten, og så vil vi kabbalister være i stand til å si “Vi vet hva man skal gjøre i denne situasjonen. Vi har faktisk ventet på dette i nesten 6000 år og i dag kan vi fortelle deg hvordan man kan forandrer disse dype, forferdelige håpløse skrik til en gledens sang, en glede som ikke har noen grenser. Det er mulig. Vi er veldig glade for å kunne dele denne muligheten med deg.”

Fra KabTV’s “News with Michael Laitman” 2/26/16

Kommentarer / Spørsmål