Den øvre verden er åpen for alle

En person som kommer til kabbalah blir virkelig til en slave. Hvis han trår inn i dette systemet trellbinder han seg selv. Det er ikke noe fælt ved dette siden det er umulig å oppnå dette systemet på noen annen måte. Hvis du går til en ekspert i yoga eller andre systemer, vil de fortelle deg det samme: hvis du vil oppnå vår visdom, vår teknikk, vårt system må du midlertidig koble deg fra andre ting, ellers vil du ikke være i stand til å føle det i dybden.

Forresten er ikke kabbalah så strengt som andre systemer, da den ikke separerer en person fra denne verden. Han må gifte seg, stifte familie, jobbe og være i forbindelse med verden. Han trenger ikke avstå fra å gjøre ting, ikke gå på dietter, ikke gjøre masse forskjellige fysiske øvelser, pusting og positurer. Han trenger bare å være en helt vanlig person i denne verden. Det forventes ingenting av ham, bortsett fra EN ting, som er den indre lengsel og intensjonen for målet. Dette er nok den vanskeligste, men i prinsippet den eneste betingelsen.

Resten er ikke viktig. Det er ikke viktig hva han spiser eller drikker, hvordan han lever eller hva han jobber med. Selvfølgelig til den grad det ikke er en anti-sosial oppførsel. En person kan være intelligent eller enkel, det spiller ingen rolle. Når det kommer til å oppnå den øvre verden, har alder eller utdanningsnivå ingen betydning. Det er åpent for absolutt alle! En person er ikke begrenset av noe.

Fra Georgia Convention 11/6/12, Leksjon 4

 

 

Kommentarer / Spørsmål