Din halve shekel

Spørsmål: Hva vil det si at man bare trenger å presentere sin «halve shekel» i arbeidet og at skaperen tilføyer den andre halvparten?

Svar: Min «halve shekel» betyr at jeg må komme med beholderen, en mangel, mens fyllet kommer ovenfra. Denne mangelen er nødvendig for å kunne oppnå giverkraft. Er mangelen min riktig, vil jeg få den andre halvparten.

Men vanligvis forbereder vi mottakerønsket for vår egen skyld og hyler: «Gi meg, gi meg»» Deretter sier vi: «Skaperen gir oss ingenting! Hele denne metoden er feilslått.»

Vi er ikke klar over at beholderen vår er rettet mot det skaperen ikke gir. Han gir oss bare giverbeholdere, lyset som endrer og det er det eneste du kan be om. Og om du virkelig ber om det, vil du få det.

Fra første del av den daglige kabbalaleksjonen, 3/5/13, Writings of Rabash

Kommentarer / Spørsmål