En ny fase i menneskehetens utvikling

Spørsmål: Hva krever det neste integrerte stadiet av menneskets utvikling, siden det vil hende enten vi vil eller ikke.

Svar: Det krever en fornuftig tilnærming. For første gang i menneskets historie vil vi være i stand til å kontrollere vår skjebne, hvis vi forstår at vi må endre oss.

Vi må bygge et helt nytt og fullstendig sammenkoblet samfunn som vil fungere akkurat som naturen selv. Når vi kommer til dette nivået vil vi begynne å anskaffe og distribuere alle de tingene som vi trenger for å holde vår kroppslige eksistens, i henhold til individuelle behov Dette vil tilfredsstill oss, og vi vil vie all vår styrke og tid til å jobbe med samhold, fordi vi vil oppdage vår nye grad i det.

På denne måten begynner vi å oppdage en helt ny eksistens på kreftenes nivå, tanker, i den virtuelle verden. Vår kroppslige verden vil forbli en fysisk verden hvor kroppene våre fortsetter å eksistere, men vår ånd vil samtidig eksistere i en parallell og høyere verden hvor vi finner en ny absolutt og evig eksistens i kommunikasjonen mellom oss.

Spørsmål: Vil samhold/enhet bli kilden til nytelse for fremtidens menneskehet?

Svar: Ja, samhold vil bli kilden til nytelse. Dette er en helt forskjellig type oppfyllelse fordi når vi kobler oss sammen skaper vi et felles ønske så stort at det mottar en kraftfull energi som eksisterer i universet.

Vi går inn i et nivå som er utover tid og rom, vi går til et helt annen felt som kvantefysikken snakker om. Vi må inn i dette feltet med våre nye, felles integrerte følelser og sinn. Naturen leder oss mot dette: det er eksistensen i dette feltet som kalles «menneske.»

Det er mulig å nå denne tilstanden bevisst ved å akselerere og dirigere det nedover stien av godhet eller gjennom motstand, som er det vi har gjort til nå. Det er derfor vi, selv om vi fortsatt går mot den samme tilstanden, avanserer i dag gjennom lidelse.

Fra KabTV’s “Through Time” 3/17/13

 

 

Kommentarer / Spørsmål