For å ikke skade gruppen

thumbs_laitman_528_03Spørsmål: Hvordan er det mulig å oppnå en så stor følelse av viktighet for gruppen som en reell frykt for å ikke skade den, vil våkne? Hvordan kan jeg utvikle denne følelsen slik at den ikke vil forlate meg? Eller er dette også “over grunn”?

Svar: Bekymringen for å ikke skade gruppen kommer gradvis under påvirkningen av det omkringliggende lyset (Ohr Makif) og ikke i noen annen form.
Frykten for gruppen, at den vil være stand til å holde seg selv og jobbe for skaperen og bevegelsen til skaperen, følelsen av ansvar at det kommer ann på meg – alt dette vekkes under påvirkningen av det øvre lyset.

Jeg kan ikke bygge dette i meg selv på en kunstig måte. Jeg kan prøve å gjøre visse handlinger mot det, men ikke mer.

Vår innsats vil bringe oss gradvis mot dette, men man må stadig søke i seg selv om denne tilstanden allerede vekkes i ham.
[129322]
Fra den Daglige Kabbalah Leksjon 2/17/14

Kommentarer / Spørsmål