Hele verden er et speilbilde av meg selv

Dr. Michael LaitmanEn «slave» er et ønske jeg har assimilert inni meg og slik har jeg full kontroll over det. Samtidig har jeg mestret det i en slik grad at det ikke lengre kan anses som mitt ego, men en likeverdig partner.

Jeg kan bruke det, ikke med press slik jeg gjorde da jeg brukte det med makt, men rasjonelt og logisk. Det betyr at det allerede er i fullstendig enighet med meg.

Vi snakker kun om intensjoner og ønsker, siden det ikke finnes noe annet enn det hos et menneske. Et menneske er en liten verden, så alt vi ser, verdensbildet med alt det innehar, er alt sammen en refleksjon av mine egne indre egenskaper og ingenting mer enn det. Hvis noe av verden finnes inni meg, er det et tegn på at det er slik jeg ser mitt eget speilbilde.

Det er på den måten jeg bør organisere alt i hodet mitt når jeg leser kildene, til jeg faktisk innser det. Gradvis kommer tankene og synet ditt til å fokusere på dette og du vil forstå at det virkelig er slik det er. Selv kvantefysikere og psykologer begynner nå å omtale dette.

Fra KabTV`s «Secrets of the Eternal Book», 29/4/13

 

 

 

Kommentarer / Spørsmål