Kvinner, ikke svikt oss!

kvinnerSpørsmål: Jeg vil gjerne forstå hva hemmeligheten bak Kazakhstan gruppen er? De ståler alltid glede og gjør stort inntrykk på meg. Jeg snakket med en kvinne fra gruppen og hun fortalte meg: «Jeg har en sterk mann!» Med andre ord har hun ingen tvil om at han ikke vil gjøre noe galt og miste sporet, dette var for meg helt fantastisk! Kan det være at kvinnene var hjemligheten?

Svar: Dessverre kjenner jeg ikke disse kvinnene, men de har nok rett. Når en kvinne snakker om sin mann på den måten, gir det han masse støtte! Det aller viktigste for en mann, selv for en machomann, er ei kvinnes støtte. Han er veldig avhengig av dette. Når en kvinne snakker på denne måten om mannen sin, kan han ikke tillate seg selv å være svak. Han vil gjøre alt i sin makt for å rettferdiggjøre hennes mening, slik at han ikke synes mindre i øynene hennes.

En smart kvinne vet det, bruker det og drar nytte av det. En kvinne kan hjelpe sin mann på den måten mye mer enn hele gruppen, da hun er en del av han. Hvis hun støtter han, er hans suksess garantert.

Så kvinner, ta hensyn til at dette spesielle oppdraget som er i deres hender. Den feminine og maskuline delen er internt forbundet sammen med hverandre ved hjelp av naturlige bånd vi ikke kjenner til. De blir overført av indre refleksjoner fra oss til dere og vice versa.

Deres innflytelse på oss er stor, og kan bestemme menns suksess. Jeg regner virkelig med dere, så ikke svikt oss!

 
Fra Convention In Krasnoyarsk 6/16/13, Lesson 5

 

 

Kommentarer / Spørsmål