Vår utrolige generasjon

Baal HaSulam, Brev nr. 13: Dere må tro at det finnes rikelig med gnister av giveregenskap (påvirkning) hos hver eneste venn, og om vi samler dem alle på et sted, i broderlig forèning, kjærlighet og vennskap, vil det selvfølgelig være tilstrekkelig til å nå et betydningsfullt spirituelt nivå nå og for livet.

Alt som ble skapt i virkeligheten, var èn sjel. Delene, gnistene, til denne ene sjelen våkner opp fra generasjon til generasjon og oppnår korreksjon. Alle generasjonene som har fullført sin korreksjon forenes i den siste generasjonen, som begynner med oss.

Vår generasjon er spesiell. Innenfor den skal alle tidligere generasjoner forbindes: fra Adam HaRishon, gjennom Abraham og Rabbi Shimon, Ari og Baal HaSulam som utførte mektige korreksjoner i èn sjel og har forberedt dens betydningsfulle, spesielle og enkleste deler for oss. Men bortsett fra det, må vi knytte til oss alle fremtidige beholdere, eller ønsker (Kilim), som fullfører korreksjonen.

Inni oss selv forbinder vi de som er bak oss, våre forfedre, og de som er foran oss, våre sønner – alle sammen. Vi har nådd situasjonen der verden begynner å kreve korreksjon; sjeler begynner å våkne. Og selv om folk ikke forstår det, er det heller ikke nødvendig. De tilhører en del av den felles sjelen som oppnår korreksjon ubevisst, takket være forbindelsen med oss.

Vår plikt og vår oppgave er å forene oss og knytte til oss alle de hellige påvirkningsgnistene som korrigerte dette systemet før oss – og fullføre korreksjonen.

Dette er en usedvanlig tid; vi fornemmer at det er en spesiell tilstand. Og vi ser hvordan skaperen hjelper oss; at han gjør det mulig for oss å forene oss og rense oss selv, slik at det vi ønsker så høyt blir virkeliggjort.

Fra leksjon 1, Arvutkongressen i Aravaørkenen, 18/11/11

Kommentarer / Spørsmål