Å føle sunnhet

Spørsmål: Hvordan kan grupper med mennesker som lider av forskjellige sykdommer og engasjerer seg i den integrerte metoden, skille seg fra grupper som anonyme alkoholikere, de som vil gå ned i vekt eller slutte å røyke?

Svar: Den integrerte gruppen jobber for sammenkobling. De jobber med det eneste viktige for oss: å oppnå den øvre naturen, det øverste punktet til skapelsen. Anonyme alkoholikere derimot fungerer bare for å bli kvitt en vane.

Personer som deltar i den integrerte metoden samles ikke for å bli sunne, men slik at de kan føle seg sunne og føle et nytt liv internt i deres helse. Dette er hvordan du tiltrekker dem da du ikke vil være i stand til å tiltrekke folk ved å fortelle dem at de vil være sunne. Til dette vil de svare: «Jeg er frisk likevel.»

Her tiltrekker du deg dem ved å si: «Du vil begynne å føle et totalt forskjellig integrert liv.» Når en person overgår seg selv, begynner han å få kontakt med andre, og han vil føle livet utenfor sin kropp, da han faktisk begynner å eksistere på utsiden av sitt legemlige skall. Han samarbeider mer med andre, og vil dermed begynne å føle at det er noe annet i tillegg til sitt eget liv.
Fra KabTV’s “The Medicine of the Future” 4/7/13

 

Kommentarer / Spørsmål