Alt som skjer er til vårt beste

Alt det som skjer er til vårt beste. Alt det skjulte, kritikk og problemer som kommer opp, viser oss de stedene vi må gjøre en innsats denne gangen, på dette nivået, for å avansere. Derfor bør vi først av alt prøve å få en riktig oversikt over hele virkeligheten.

Alt det vi ser foran oss er våre egne feil, vår indre virkelighet, som resulterer i dette verdensbildet. Derfor ser vi kun det negative rundt oss. Hvis du ønsker å bruke alle avdekkelser riktig, må du heve deg over hver tilstand med tro over fornuft og prøve å se et perfekt bilde, uendelighetens virkelighet, gjennom denne jordiske realiteten som er synlig for våre øyne.

Hvis du kan slette den negative holdningen du har til virkeligheten og tilnærme deg den positivt, vil du istedenfor det bildet du nå ser, se lys kledt i ønsker.

Det som er viktig er at du forsvarer tilstandene du gjennomgår, innser at de ble gitt deg for at du skal overvinne dem og bestemme deg for at de ble sendt av skaperen med de beste intensjoner for at du, gjennom dem, skal forandre holdningen din. Ingenting må endres bortsett fra holdningen. En holdningsendring, som er intensjon, endrer hele virkeligheten.

Fra forberedelsen til den daglige kabbalaleksjonen, 5/3/13

Kommentarer / Spørsmål