«Gode tegn» langs veien

Dr. Michael LaitmanEn person kan ikke sette sin lit til og stole på seg selv før den endelige korreksjonen.
Han er nødt til konstant å være under innflytelse av høyere beholdere, ønsker og simpelthen utforske dem, nivå for nivå og holde seg til dem uten å sette lit til sine egne «reserver.»

Vi avanserer kun ved tro over fornuft, det er, kun i graden vi holder oss fast til et høyere nivå. Kun derfra kan du trekke og gi rette svar og rette tegn på den aktuelle tilstanden. Prinsippet av «la deg kun ledes av det du ser» refererer til korrupte ønsker, men for å holde rett kurs er jeg nødt til å holde meg fast til et høyere nivå, med tro over fornuft.

Alle kan finne «tegn» som beviser at de har rett. Men det er forbudt. Intellektet fungerer ikke her og jeg skal ikke involvere det. Selv kabbalisters forklaringer er kun ment for å føre oss nærmere sammen med spirituelle konsepter, å tilføye kunnskap, virkelig støtte, denne stadfestelsen kan bare bli funnet hos den øvre når jeg annullerer min forståelse og utruster meg med hans sinn.

Fra andre del av den daglige kabbalaleksjonen, 17/9/13, The Zohar

Kommentarer / Spørsmål