Hva kommer vi til å oppdage i 2015?

Dr. Michael LaitmanFra nyhetene (Globes):  «Planeten har entret epoken av ‘oppdagelse av sannhet og opplysning for menneskeheten.» Dette er Plutos æra. Den begynte i 2014 og skal avsluttes i 2016. Pluto symboliserer død og gjenfødelse, revolusjon i massebevisstheten.

«Oppdagelsen av utømmelige energikilder, mega-ledelse, og global kommunikasjon vil være forbundet med dette. Alt dette vil radikalt forandre menneskers liv og verdensordenen. Menneskeheten er på randen av epoken, som kan kalles apokalypsen (verdens undergang) – når den gamle verdensordenen kollapser og den nye blir født. Ordet ‘apokalypse’ kan oversettes som’ oppdagelsen av sannheten. »

«Vi står overfor denne epoken av opplysning av menneskeheten, der sløret vil falle fra øynene til hundrevis av millioner av mennesker. Selvfølgelig vil en slik revolusjon i bevisstheten ledsages av betydningsfulle politiske og økonomiske beslutninger, realisering av geniale og blendende ideer, og fremveksten av karismatiske personligheter. »

Min kommentar: Kabbala er helt i samsvar med påstanden om at «planeten har entret epoken med oppdagelsen av sannhet og opplysning av menneskeheten.» Det er bare ikke gjennom store oppdagelser innen vitenskap og teknologi, men gjennom en spirituell endring av mennesker.
[150952]

Kommentarer / Spørsmål