Slutten på toleranse

Dr. Michael LaitmanFra Nyhetene (inoSMI.ru): «Pavens julebudskap var en appell til den stigende bølgen av hat, undertrykkelse og vold i verden. Alle er, bokstavelig talt, i konflikt! Verden opplever en bølge av fanatisme og ekstremisme. Sinne og hat på religiøst, etnisk og sosialt grunnlag sprer seg utover hele verden.

«Alle land og folk som lever innenfor territoriet til ett land er i konflikt med hverandre, selv om de inntil nylig  ikke var fremmede for gjensidig toleranse, enighet. Hvorfor hater nå disse menneskene   hverandre, tar til våpen og dreper dem de anser for å være sine fiender?

«Ledere, statsledere, religiøse ledere – deres oppgave er å undertrykke instinktene av hat, fiendtlighet og vold hos sine landsmenn og oppfordre til toleranse, fred og kjærlighet.»

Min kommentar: Verken nasjoner eller deres ledere vil være i stand til å forhindre at verden synker ned i hat. Nøkkelen til å forbedre verden finnes kun hos Israels folk i Israels folk, i deres enhet for å avdekke skaperen.
[150607]

Kommentarer / Spørsmål