Verden flyter på en råtten flåte

Samhold har størst verdi. Hvis vi oppnår samhold, vil vi løse alle våre problemer. Kommer vi derimot ikke til samhold, vil ingen handlinger hjelpe oss til å fikse problemene.

I hovedsak er dette et veldig enkelt prinsipp. Men det blir ikke direkte oppfattet og akseptert av folket; det absorberes indirekte gjennom spill og øvelser. Det viktigste er å la lyset handle, så det kan vise en person gjennom følelser som våkner i ham.

Da vil folk forstå at dette virkelig er tilfellet. En vil lure på hvorfor han ombestemte seg så brått? Men inni seg begynte han å føle at det er akkurat på denne måten at alt kan ordnes.

Se hvor vanvittig verden oppfører seg for å holde på de gamle systemene som allerede er falleferdige. Alt faller fra hverandre. Staten er tusen ganger værre enn den presenteres for folket, og værre føles det for de som er informert og sitter med makten.

Det er som om vi befinner oss på en flåte som er råtten, tvers igjennom, på åpent hav. Uten å være klar over det, er vi omringet av haier, repene som holder flåten sammen er i ferd med å ryke når som helst og vi vil drukne i havets dyp.

Slike følelser oppstår når du ser på verden i dag. Men det er ingenting folk kan gjøre. De forstår ikke at de selv kan løse problemene gjennom samhold, fordi dette allerede er et høyere, spirituelt prinsipp. Det er derfor vi prøver å få dette budskapet ut gjennom workshops, diskusjoner, spill og alt annen vi gjør.
Fra “Talk About General Questions” 6/29/12

 

Kommentarer / Spørsmål